Select Page

Per dags dato er det ekstremt vanskelig at orientere seg i helsejungelen på nettet. I dette blogginleggen ønsker jeg at gi deg 4 tips og fakta på ting du kan implementere for en bedre helse.

 

  1. Kiropraktikk, Sier det gang på gang. Hvis du har ryggesmerter, søk opp en kiropraktor for en konsultasjon. Dette er den desidert beste måten at kvitte seg med ryggesmerter på. Hva hvis du ikke har vondt i ryggen? Da anbefaler vi at du går til en massasjeterepeut / kiropraktor og spørr etter en forebyggende behandling!
  2. Psykolog – Oppnå fantastiske resultater og maximere din helse med hjelp av en psykolog. Er du klar over at alle topp idrettsmenn bruker idrettspsykologer? Hva er grunnen til dette? Kort oppsummert: Det er en snarvei for at bli venn meg seg selv og maksimere sine mentale evner.
  3. Søvn, hvordan sover du? For 2 år siden leste jeg en book som heter “21 ways to Sleep Smarter” der jeg lærte hvordan man kan sove på en effektivere og bedre måte. Etter jeg leste den boken har mitt liv forandret seg. Jeg sover mindre MEN mye effektivere enn det jeg gjorde tidligere. Noen enkelte tips fra boken er : Ikke noe blålys 1 time før du ska sove, trene på morgonen, ha seks før du sover, ikke spis 3 timer før du skal sove, prøv at sove ihvertfall mellom 22-02 på natten. Disse timene er de desidert beste timene at sove på.
  4. Meditasjon, har sagt dette gang på gang, men meditasjon er en fantastisk måte at kvitte seg med stress og at lære kjenne ditt spirituelle selv. Det finnes hundrevis med bøker på dette emnet, 2 personlige favoriter er 1. Power of Now – Eckhart Tolle og 2. Success through stillness –  Russell Simmons